Mozzart уз Нови Град: Подршка стигла фудбалерима и рукометашима

Mozzart
Foto: Mozzart

Без обзира на то којим се спортом баве и у којем рангу се такмиче, компанија Mozzart увијек је уз тимове који се боре за што боље резултате. Овог пута, нова опрема стигла је на адресе два спортска клуба из Новог Града па ће се за бодове од сада у новим Mozzart дресовима борити ФК Рудар Благај и РК Средњошколац.

Срећни смо што је компанија Mozzart препознала наш рад и показала се као друштвено одговорна, те помогла клубу са комплетном гарнитуром дресова, што је свакако значајно јер знамо да су дресови у рукомету потрошна роба, па нам нови увијек добро дођу- поручује Милан Жујић, предсједник РК Средњошколац, Нови Град.

У традицији клуба дужој од шест деценија, полуфинале Купа БиХ у бившој Југославији издваја се као једно од највећих постигнућа. Из редова РК Средњошколац потекла су позната имена, као што су Мехмедалија - Дадо Мулабдић, члан репрезентација Југославије и БиХ и Данило Недовић који је успјешну каријеру градио у Француској.

Тренутно броје око 60 чланова, а у Другој лиги Рукометног савеза Републике Српске заузимају позицију на средини табеле. Циљ им је да у наредном периоду појачају омладински погон, те да се пласирају у Прву лигу РСРС.

Сличне планове имају и њихови суграђани из Фудбалског клуба Рудар Благај који желе да омасове чланство, побољшају инфраструктуру и остваре што боље резултате на такмичењима. Подршка на том путу стигла им је са исте адресе и то у прави час.

-Компанија Mozzart нам је својом донацијом обезбиједила квалитетну опрему, што за нас представља велику подршку у овим тешким временима за спортске колективе. То је хвале вриједан потез Mozzartа – каже Фуад Жмирић, предсједник ФК Рудар Благај Нови Град.

Боје клуба данас брани 25 сениора у Четвртој лиги ФСРС и 20 пјетлића у Омладинској лиги који ће традицију, дужу од пет деценија, сада поносно наставити у новој Mozzart опреми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана