Модрича: Завршен турнир у одбојци на пијеску

Срна
Модрича: Завршен турнир у одбојци на пијеску

МОДРИЧА - У Модричи је данас, тријумфом екипе “Напредак” из Оџака, завршен турнир у одбојци на пијеску за одбојкашице млађе од 14 година.

Одбојкашице из федералне општине Оџак су у финалу турнира “Модрича 2021”, које је одржано на полигону иза модричког Културно-спортског центра, савладале екипу “Црвена звијезда” из Обудовца резултатом 2:0.

Екипи “Модрича-Новопром” припало је треће мјесто на овом такмичењу, на којем је учествовало 15 екипа из Добоја, Оџака, Обудовца и домаћина Модриче.

Десети турнир организовао је Одбојкашки клуб “Модрича-Новопром”, у оквиру културно-спортске манифестације “Модричко љето”, коју под покровитељством начелника општине Јовице Радуловића реализује модричка Туристичка организација.

Предсједник Одбојкашког клуба Новак Илић рекао је Срни да турнир прошле године није одржан због епидемије вируса корона, а да су ове године клубови из окружења позвани да учествују само са одбојкашицама млађим од 14 година.

“Одбојка на пијеску све је популарнија у Модричи, због чега је изграђен и полигон који са двораном Културно-спортског центра, фудбалским стадионом жДр Милан Јелићж, кошаркашким тереном и затвореним базеном чија изградња је у току, чини спортски комплекс на којем се свакодневно окупља велики број активних спортиста и рекреативаца у Модричи”, навео је Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана