Младост Великa Обарскa: Стајић зелено-бијели

Игор Станишић
Младост Великa Обарскa: Стајић зелено-бијели

Бијељина - Управа Младости из Велике Обарске практично пред сам почетак првенства довела је најзвучније појачање Душка Стајића.

Овај искусни 32-годишњак комплетне припреме одрадио је са Обаршчанима и нема сумње да ће његово искуство и раскошно знање бити од велике помоћи Младости која је у прелазном року претрпјела велике промјене у играчком кадру.

- Све је договорено са управом Младости и званично сам постао њихов играч. Људи из Велике Обарске су били коректни током преговора и њихову понуду нисам могао да одбијем - истакао је Стајић.

Током припрема упознао се са будућим саиграчима.

- У редовима Младости има неколико искусних играча са којима сам раније играо, а и са осталима сам се брзо уклопио. Екипа је спој младости и искуства и вјерујем да ћемо играти запажену улогу у Премијер лиги БиХ - наставио је Стајић.

Младост се у првом колу састаје са Борцем, у којем је Стајић наступао са великим успјехом.

- Борац је увијек незгодан противник, али ми имамо један циљ, а то је да побједом отворимо сезону. Сигурно да ће бити тешка утакмица, али послије доброг рада и напорних припрема надамо се повољном резултату - додао је Стајић.

Према ријечима спортског директора Слађана Губића, Младост је добила велико појачање.

- Његов долазак требало би да подигне наш ниво игре на завидан ниво. Ријеч је о фудбалеру који игра на позицији шпица, но нису му стране и позиције офанзивног везног и крилног нападача. Вјерујем да ћемо са Стајићем и осталим новајлијама, те играчима који су остали у клубу играти запажену улогу у Премијер лиги БиХ - истакао је Губић.

Каријера

Током богате фудбалске каријере Душко Стајић наступао је за Радник, Сарајево, Борац, Челик, Модричу Максима, Рудар из Угљевика, а обрао се и у иностранству бранећи боје Слободе из Ужица, њемачког Ахена, словеначког Цеља, чешког Синота, те румунског Чеахлула. Прије доласка у Младост био је члан грчког Ираклиса.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана