Младост спрема рампу Широком

Слободан Дакић
Младост спрема рампу Широком

Мркоњић Град - Кошаркаши Младости вечерас од 20 часова угостиће Широки у четвртом колу Лиге 4 БиХ.

Меч је од велике важности за обје екипе. Домаћини су у прошлом колу тријумфовали над Спарсом у Сарајеву и прекинули низ од седам везаних пораза, док би се евентуалном побједом укључили у борбу за друго мјесто на табели. Широкобријежани су једина непоражена екипа у досадашњем дијелу шампиона и у прошлом колу савладали су Игокеу у Лакташима. У стручном штабу Младости истакли су да је Широки апсолутни фаворит јер је ријеч о екипи састављеној од младих и квалитетних кошаркаша који су жељни доказивања. С друге стране, Мркоњићани су свјесни чињенице да у овом мечу немају шта да изгубе, само могу да профитирају уколико побиједе.

- Без дилеме, Широки је апсолутни фаворит и у мечу са Игокеом показали су да су у доброј форми и да имају одличан тим. Наглашавам да су све наше утакмице са њима биле неизвјесне и очекујем да ће тако бити и вечерас. Покушаћемо пред нашом публиком да пружимо бољу партију него што је то био случај против Игокее, која нас је добила убједљиво. Побједом против Спарса успјели смо мало да се стабилизујемо на психолошком плану и вјерујем да можемо изненадити Широки - рекао је Сладојевић.

У овом сусрету Сладојевић неће моћи да рачуна на младог бека Ђорђа Алексића, који је са јуниорском репрезентацијом БиХ отпутовао на турнир у Њемачку и екипи ће се прикључити тек 26. априла. Први сусрет четвртог кола Лиге 4 БиХ синоћ су играли Спарс - Игокеа у Сарајеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана