Младост сигурна у пролаз

И. С.
Младост сигурна у пролаз

Бијељина - Екипа Младости са великим оптимизмом дочекује Металеге из Јајца у реванш утакмици осмине финала Купа БиХ, која ће се играти данас од 15 часова на стадиону у Великој Обарској.

Након ремија без голова у првом мечу обје екипе надају се повољном резултату. Фудбалери Младости вјерују да су боља екипа и да ће проћи мећу осам најбољих у Купу. Они желе да поправе утисак из посљедњег кола Премијер лиге у којем су изгубили од градског ривала Радника са 1:3. Тренер екипе Душан Јеврић имаће тежак задатак да врати екипи психолошку стабилност која је увелико пољуљана. Имаће и кадровских проблема, јер због повреда неће моћи рачунати на Драгишу Комарчевића, Срђана Савића и Немању Дабића. И поред тога, он очекује повољан резултат и пролаз у наредну рунду.

- Мислим да имамо добар резултат из првог сусрета и да се можемо пласирати у четвртфинале Купа БиХ. Сматрам да ће бити тешко јер наш противник неће доћи да се брани. Сигурно ће тражити своју шансу како би дошли до резултата који их води даље. Моја екипа је потпуно спремна да оправда улогу фаворита јер смо доста квалитетнији од тима из Јајца. Очекујем сигурну побједу и пролаз у сљедећу рудну такмичења - рекао је Јеврић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана