Младост из Велике Обарске: У Јајце по побједу

И. С.
Младост из Велике Обарске: У Јајце по побједу

Бијељина - Трећи представник из Републике Српске у осмини финала Купа БиХ Младост из Велике Обарске гостоваће у Јајцу, гдје ће се састати са прволигашем ФБиХ, Металегеом.

Екипа из Јајца је прилична непознаница не само широј спортској јавности, већ и Обаршчанима, али у њиховим редовима влада оптимизам и жеља да се пласирају у наредну рунду такмичења. Зато им је превасходан циљ да у данашњем сусрету остваре што бољи резултат и тако спокојно дочекају реванш.

Тренер Душан Јеврић за разлику од тима који је наступио у прошлонедјељном сусрету против Славије, извршиће одређене корекције да би играчи са мањом минутажом имали прилику за доказивање.

- У Купу БиХ желимо да направимо што већи искорак и зато смо у Јајце отпутовали дан прије утакмице, како би екипа имала довољно времена да се одмори од дугог пута и што боље спреми за утакмицу. У овом сусрету биће неких ротација у екипи, јер желим да пружим прилику фудбалерима, који су до сада мање играли. Овакве утакмице су идеалне да би се доказали и изборили мјесто у стартној постави. Без обзира ко буде играо очекујем добар резултат и послије двомеча пролаз у четвртфинале - нагласио је шеф стручног штаба Младости Душан Јеврић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана