Младен Жижовић, везни фудбалер Борца: Ни титула није далеко

Дарко Пашагић
Младен Жижовић, везни фудбалер Борца: Ни титула није далеко

Бањалука - Свјесни смо да нас у преосталих 11 кола очекују велика искушења, али се изазова не бојимо и вјерујем да ћемо успјети да остваримо циљ, а то је што виши пласман и виза за европску сцену. Ни титула није немогућа мисија!

Нагласио је ово искусни везни фудбалер бањалучког Борца Младен Жижовић пред наставак Премијер лиге БиХ.

- Амбиције у наставку сезоне су јасне и сви желимо да обезбиједимо излазак на међународну сцену. Вјерујем да ћемо у томе и успјети, јер имамо прилично повољан распоред. У игри за највиши пласман је шест клубова, ми за лидером Жељезничаром заостајемо четири бода, тако да је све могуће. Уколико се укаже прилика да се упустимо и у борбу за највиши пласман, нећемо је испустити - истакао је Жижовић.

По његовим ријечима, иза "црвено-плавих" су веома квалитетно обављене припреме.

- Радило се на високом нивоу и потпуно спремно дочекујемо наставак сезоне. И новајлије су се одлично уклопиле, тако да ћемо из кола у коло пружати све боље игре - наставио је Жижовић.

На премијерном прољећном мечу Борац у суботу од 17 часова дочекује Младост из Велике Обарске.

- Иако се дебитант у елити бори за опстанак, морамо бити опрезни. Имају одличну екипу, коју је у зимској паузи појачало неколико искусних фудбалера. Тога смо свјесни и зато сам сигуран да ћемо забиљежити побједу. Можда то неће бити баш у некој лепршавој утакмици, али најважније је да упишемо три бода - додао је Жижовић.

Марковић

Новајлија у редовима Бањалучана Милош Марковић неће имати право наступа у суботњем сусрету против Младости из Велике Обарске.

- За њега је тек јуче стигла сва потребна папирологија, тако да његов трансфер није на вријеме објављен у Службеном билтену ФС БиХ. Наш десни бек биће на располагању стручном штабу тек за меч са бијељинским Радником - нагласио је секретар стручног штаба ФК Борац Миле Јовичић.

Због три жута картона у екипи неће бити ни Игора Журжинова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана