Мирослав Дојчиновић: ОКК Борац неће одустати од такмичења

М. З.
Мирослав Дојчиновић: ОКК Борац неће одустати од такмичења

Бањалука - Иако су тражили одгађање утакмице прошлог кола Прве лиге Републике Српске против Гацка, кошаркаши ОКК Борац играће сусрет 19. кола против Будућности у Бањалуци.

- Играћемо сљедећу утакмицу, а одгоду прошле тражили смо због недостатка пара. Вјерујем да ћемо се снаћи за организацију тог меча до петка, када је он на распореду. Клуб неће одустати од такмичења - изјавио је директор бањалучког тима Мирослав Дојчиновић.

Он је навео да очекује помоћ Градске управе Бањалуке, која би идућих дана требало да буде уплаћена.

- Имамо обећање да ће нам наредних дана бити уплаћено 10.000 марака и тај износ очекујемо још од децембра. Најжалије је то што нашим играчима скоро ништа нисмо уплатили, јер смо сав новац потрошили на плаћање обавеза према савезу, организације утакмица, гостовања и сличног - казао је Дојчиновић.

Према његовим ријечима, до сада су се сами сналазили.

- Прије неколико сезона требало је да добијемо 100.000 и то нам је смањено на 55.000, да би нам и та средства била одузета и избачени смо у другу категорију клубова које рангира Градска управа. Не знам зашто нас неко кажњава, јер смо одржали Скупштину и оправдали потрошени новац - истакао је Дојчиновић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана