Мирко Милаковић најбољи фудбалер Градишке у 2022. години

Срна
Мирко Милаковић најбољи фудбалер Градишке у 2022. години

Градишка - Фубалер "Лијевча" из Нове Тополе Мирко Милаковић и Фудбалски клуб "Слога ДИПО" из Горњих Подградаца проглашени су за најбоље у 2022. години међу 25 клубова и 1.300 регистрованих фудбалера у Градишци.

Најбољи млади фудбалер у 2022. години је штопер градишке "Козаре" Душко Пепић, најбоља омладинска екипа је "Лијевче" из Нове Тополе, а најбољи омладински екипни тренер је шеф стручног штаба "Слоге ДИПО" Бранко Томић.

Додијељено је и признање најстаријем активном фудбалеру Менсуру Деми, који је за протекле 32 године за неколико градишких клубова одиграо више од 1.000 утакмица.

Најбољи фудбалски судија је Милош Гиговић, а најбоље младе судије су Владана Бараћ и Никола Вујат.

Признања најбољим фубалерима, клубовима и фудбалским радницима Градског фудбалског савеза Градишка додијељена су вечерас на свечаности којом је уједно обиљежено и 50 година постојања градишког Фудбалског савеза.

За 60 година постојања признања су додијељена клубовима "Јединство" из Жеравице и "Ламинци" из Ламинаца, а за 10 година постојања Клубу малог фудбала "Козара" Градишка. Признања за додијељена и најуспјешнијим фудбалским радницима.

Повеље поводом 50 година постојања Градског фудбалског савеза Градишка додијељене су Фудбалском савезу Републике Српске, Подручном фудбалском савезу Градишка и граду Градишка.

Свечаности су присуствовали предсједник фудблских савеза Републике Српеке и БиХ Вицо Зељковић, градоначелник Градишке Зоран Аџић, предсједници Подручног и Градског фудбалског савеза Градишка Милош Бркић и Илија Гиговић, те бројни други фудбласки радници и гости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана