Милош Дегенек, штопер београдског тима: Они јели златним виљушкама, нас рат ојачао

Агенције
Милош Дегенек, штопер београдског тима: Они јели златним виљушкама, нас рат ојачао

Копенхаген - Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек подсјетио је на изјаву из Београда када је рекао: “Ко се последњи смеје, најслађе се смеје”.

- Хвала навијачима што су дошли у великом броју, Данци су намерно компликовали да не дође доста наших навијача, а “делије” су биле гласније од њих. Почели смо како треба, примили гол безвезе, требало је боље да интервенишем. Онај горе је велики, као што Милојевић каже, он све види и вратио нам је шта смо заслужили - рекао је Дегенек.

Додао је да је сваки играч који је шутирао пенал херој.

- Треба имати нешто да се изведе пенал пред њиховим навијачима, зато су машили. Борјану велика заслуга. Као екипа смо порасли и зближили се после овога, схватили шта значи овај подвиг. Они могу да нам се смеју и потцењују нас, што су и радили прошле и ове седмице. Онај ко се последњи смеје, њему је најдраже. Драго ми је што смо прошли баш њих, њихов господин тренер сад зна ко смо ми. Они су јели златним виљушкама, али не знају да је нас ојачало све кроз шта смо прошли. Не знају да смо ојачали због ратова и бомбардовања - поручио је Дегенек.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана