Меси: Да сам могао да бирам када да освојим Мундијал изабрао бих овај моменат

ГС
Меси: Да сам могао да бирам када да освојим Мундијал изабрао бих овај моменат

ПАРИЗ - Аргентински фудбалер и играч Пари сен Жермена Лионел Меси у интервјуу за аргентинске медије коментарисао је освајање Мундијала у Катару 2022. године.

- У једном интервјуу који сам дао 2014. године рекао сам да знам да ће ми бог подарити свjетску титулу. То је било пред првенство у Бразилу. Осjетио сам да је мени намијењен. Чекао сам прави тренутак и мислим да сам дочекао. Не прави, него савршени тренутак. Бољег није могло да буде. Да сам могао да бирам када да освојим Мундијал, изабрао бих овај моменат. Сад, на крају каријере, када силазим са сцене - изјавио је Меси.

Осврнуо се и на притисак који је осјећао током каријере због неуспјеха са репрезентацијом, преноси Танјуг.

- Остварење снова је дошло на крају, послије свега, након толико патњи, разочарања која сам доживјео са репрезентацијом. Колико смо само пута били близу успјеха и нисмо успијевали да освојимо трофеј. Дуго сам добијао критике са свих страна и знам да је и моја породица патила због тога. Они су се увијек трудили да ми покажу да су јаки, да смо заједно у свему. Али, знам да су у дубини душе и они патили, не само зато што нисмо освојили трофеје, него због свих критика, ружних ствари. То ме је стварно погађало. На крају смо затворили круг: освојили смо Куп Америке, освојили Свјетско првенство. Ништа више није остало. Готово је - закључио је Меси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана