Масвидал освојио титулу 

Agencije
Масвидал освојио титулу 

Хорхе Масивдал победио је Нејта Дијаса током УФЦ 244 у Медисон Сквер Гардену.

Масвидал је освовјио BMF (Baddest Motherfucker) појас, који је специјално направљен за ову прилику и борбу са Дијасом.

Американци су ушли у ринг веома агресивно, а први је у напад кренуо Дијас. Ипак, он није био тај који је задао први значајан ударац.

Масвидал је у клинчу са Дијасом успео да му лактом зада неколико јаких удараца, а онда да га шутне у лице и обори на под.

Дијас је успео да се опорави и да настави агресивном тактиком, али му се то обило у главу јер је Масвидал користио разоврсније ударце којима је задавао већу штету противнику.

Дијас је у једном тренутку задобио гадну посекотину изнад десног окоа и на десном образу, али је наставио да се бори инсистирајући да је све у реду.

Одмах после треће рунде доктор је дошао да погледа Дијаса, а онда убрзо установио да борац није способан да настави борбу и натерао судију Дена Мираглиоту да прекине меч.

То није задовољило никога у Медисон Сквер Гардену – ни Дијаса, ни публику, али ни Масвидала, који је жарко желео да настави борбу.

"Поновићемо ово у Њујорку. Дали смо вам три добре рунде. Немојте дам и звиждите, поновићемо ово - не брините се. Нисам ја је**ни доктор, човече, тако да немојте да ми звиждите сада када то не бисте урадили мени у лице", рекао је Масвидал после меча.

Дијас је открио да је посекотина због које је изгубио меч била продукт борбе са Ентонијем Петисом пре неколико недеља.

"Да, сје**ло се због те борбе (са Петисом). Имао сам проблем данас због којег нисам могао да трчим колико иначе. Моја тактика је кренула да ради, али честитам Хорхеу. Али, вратићу се по тебе мамоје**чу", изјавио је Дијас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана