Марјановић и Џепина на испиту

Д. П.
Марјановић и Џепина на испиту

Бањалука - Чланови Кик-бокс клуба "Драженко Нинић" Денис Марјановић и Бојан Џепина наступиће вечерас у сарајевској "Скендерији" на Кик-бокс спектаклу у оквиру Фајнал фајт чемпионшипа (FFC).

Биће то прва ревија овакве врсте која се одржава у БиХ, а већ има велики број поклоника у Хрватској, Словенији, Аустрији и другим земљама региона. Марјановић, коме ће ово бити трећи наступ у оквиру FFC, за ривала ће имати Црногорца Бобана Крушића. У досадашња два наступа у дисциплини "К-1" (категорија до 85 кг) имао је половичан успјех. У првом је у Задру поражен од Холанђанина Ибрахима ел Боунија, а потом је у Поречу савладао Тузлака Месуда Селимовића.

- Крушић је добар борац, вишеструки је првак Црне Горе и вицешампион свијета и то говори довољно о његовом квалитету. Међутим, за овај меч припремао сам се више од два мјесеца, вјерујем у себе и очекујем побједу - нагласио је Марјановић.

Џепина ("К-1", категорија до 95 килограма) за противника има хрватског борца Антонија Плазибата.

- Позив да наступим у Сарајеву добио са прије неколико дана и одмах сам га прихватио, јер се овакви спектакли не пропуштају. Противника слабо познајем, али се надам добром мечу и наравно побједи. У доброј сам форми, јер сам се припремао за наступе у Србији, које сам сада због овога морао да откажем - рекао је Џепина.

Са двојицом кик-боксера у Сарајево ће путовати тренери Драженко Нинић и Пеђа Станковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана