Марчетић: Деби ћу вјечно памтити

Д. Д.
Марчетић: Деби ћу вјечно памтити

БАЊАЛУКА - Почетком децембра прославио је 16.рођендан, а три мјесеца касније један од спортских снова постао му је јава.

Стефан Марчетић дебитовао је за сениорски тим, а утакмицу са Тузла Ситијем памтиће за сва времена.

-Када ме је тренер Винко Мариновић позвао и рекао да улазим у игру, осјетио сам велико узбуђење. Некако ми је, у секунди, све прошло кроз главу, први тренинг и маштарије да ћу једног дана заиграти за први тим. Неописив осјећај који ћу заувијек памтити. Имао сам и благу трему, али је она нестала чим сам закорачио на терен. Жеља ми је била да тих неколико минута у игри испуним задатак који сам добио од стручног штаба, прича Стефан Марчетић.

По годинама је још кадет, али се већ “одомаћио” међу првотимцима. Прошао је тренажни дрил у Анталији, а добрим радом заслужио је прилику и за премијерлигашки деби.

-Знам да је Винко Мариновић рекао да ми ова утакмица треба остати у лијепом сјећању и да ми треба бити подстрек за још бољи рад. Тако ће и бити. Ово је само почетак. Идем корак по корак и знам да само напорним радом могу да напредујем. Захвалан сам свима у ФК Борац за указану прилику. То је још један доказ да је наш клуб одлична средина за развој младих играча. Све је на нама, а рад је једини пут ка успјеху.”, прича “као матор” Стефан Марчетић.

Премијерлигашки деби памтиће и по одличном издању својих саиграча.

-Одиграли смо једну од најбољих утакмица ове сезоне. Били смо ефикасни, контролисали смо ритам и побједа није долазила у питање нити једног тренутка. Наше издање је и резултат квалитетног рада на тренингу, а увјерен сам да ћемо бити све бољи како сезона буде одмицала. Наш циљ је јасан. Желимо да се изборимо за европску визу и даћемо све од себе да то урадимо.”, каже Марчетић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана