Лука Перић пред дерби са Вогошћом: Повреде нису алиби, приступ је кључ

Д. Р.
Лука Перић пред дерби са Вогошћом: Повреде нису алиби, приступ је кључ

БАЊАЛУКА - Рукометаш Борца Лука Перић очекује много боље издање свог тима против Вогошће (субота, 19, дворана Центар), него што је то било у Љубушком.

Бањалучани имају доста проблема са повредама које су вјероватно један од узрока два пораза у три меча, али Перић подвлачи да то не смије да буде алиби.

- Тачно је да нам недостаје много играча, али има нас довољно да бисмо надокнадили њихове изостанке. Основни проблем на почетку сезоне је приступ, а то се нарочито односи на меч са Извиђачем. Не бих причао ни о тактици, основно је да се боримо и играмо како знамо. Вогошћа је прави тест карактера, јер су у добром моментуму и сигурно ће тражити своју шансу. Ми се морамо потрудити да је не дочекају - нагласио је Перић.

Прве бодове у сезони Слога ће покушати да освоји против Коњуха (18), док Леотар иде на гостовање височкој Босни (18). Требињци су једна од три екипе са максималним учинком, али то не значи да су изразити фаворити, пошто је Босна у прилично незгодној ситуацији. Херцеговина гостује у Градачцу (19). Остали парови, субота: Грачаница - Горажде (18), Маглај - Криваја (19), Слобода - Искра (19), Какањ - Извиђач (20).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана