Крупа све ближе првенственој форми

Данијел Радујковић
Крупа све ближе првенственој форми

Бањалука - Машинерија тренера Крупе Слободана Старчевића полако се захуктава пред дебитантски наступ у Премијер лиги БиХ, а овог пута савладали су Младост из Лучана са 2:1 у пријатељској утакмици на Златибору.

Екипа из Крупе на Врбасу налази се на висинским припремама у Србији, гдје напорно тренира, а Старчевић кроз јаке утакмице жели да провјери тренутну форму екипе. Она се за сада показала као врло добра, пошто је Крупа након Металегеа (2:1) забиљежила и другу побједу на припремама. Поготке против Младости постигли су Елвир Кољић (два) и Обрен Цвијановић.

- Одиграли смо добру утакмицу, задовољан сам приказаном игром. Успјели смо савладати јаку екипу из Суперлиге Србије. Што се тиче осталог рада на Златибору, морам рећи да је све одлично, од смјештаја, до хране, терена, теретане. Момци одлично раде и за сада све иде како је планирано - истакао је Старчевић.

Крупа се у овом прелазном року за сада појачала са шест фудбалера, али најновија аквизиција Зоран Марушић има проблема са повредом и посао са њим још није завршен.

- Новајлије су се одлично уклопиле. Тројица већ дуже вријеме раде са нама, а Денис Чомор, Енис Садиковић и Радосав Алексић добро улазе у ритам рада. Марушић је лакше повријеђен и тек требамо да озваничимо сарадњу са њим - додао је Старчевић.

Фудбалери Крупе ће већ сутра одиграти и други меч на Златибору, а противник ће бити Спартак из Суботице.

- Од наредне утакмице ићи ћемо ка томе да једни играју мало више, а други мање. До сада смо минутажу распоређивали једномјерно - закључио је Старчевић.

Шампион Републике Српске на Златибору ће остати до 9. јула, а до тада би требало да одмјере снаге са Јавором и Младости из Подгорице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана