Крупа боља од Зрињског

ATV
Крупа боља од Зрињског

Екипа Крупе коначно је „скинула скалп” мостарском Зрињском, а гол вриједан три бода и прве побједе над акутелним шампионом у досадашњих шест окршаја, постигао је Елвир Кољић у 31.минуту.

Са новим тријумфом, тим Слободана Старчевића је себи  отворио врата Лиге за шампиона, а трку за премијерлигашку титулу вратио на малтене почетне позиције. Одбрана је донијела побједу, признаје Старчевић.

„У другом полувремену више им нисмо могли парирати и сва дешавања су се спустила у нашу задњу линију и одавно нисам гледао Крупу у овако инфериорном положају, каква је данас била против Зрињског. Ипак, са великим ангажманом, дициплином и ефикасношћу у задњој линији успјели смо да се одбранимо”, рекао је тренер „Крупе”, Слободан Старчевић.

Пораз Зрињског искористило је Сарајево, које је савладало Младост Добој Какањ резултатом 4- 2. На Кошеву су, тренутно, тек два корака иза лидера првенства Широког Бријега и Зрињског, па је губитак бодова у Крупи тешко пао тренеру мостарске екипе  Блажу Слишковића.

„Нисмо заслужили ни у коме случају да изгубило, по приказаној игри и приликама које су биле бројније од оних које је имао домаћин. Мислим да смо заслужили бар бод”, рекао је Блаж Слишковић, тренер ХШК „Зрињски”.

А, до сва три , стигли су фудбалери Радника који су Бијељини савладали Челик са 3:1. док је тузланска Слобода, са четири гола у мрежи испратила Витез са „Тушња”. Сутра се састају Борац-Жељезничар и Широки Бријег-ГОШК Габела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана