Кошаркаш напао Марковића, па се послије вратио са шипком у рукама (ВИДЕО)

ГС
Кошаркаш напао Марковића, па се послије вратио са шипком у рукама (ВИДЕО)

Невјероватне сцене стижу из Румуније, гдје су се протеклог викенда састале екипе Орадее и Клужа. Српски кошаркаш Никола Марковић је био актер инцидента када је приликом изласка из игре закачио противничког играча, Кубанца Карела Гузмана који је том приликом пао, а онда кренуо у обрачун са српским кошаркашем.

И Бирчевић и Гордић, као и остали његови саиграчи су покушавали да га обуздају, али он никако није успијевао да се смири.

Наравно, искључен је, а Орадеа је овај меч на крају добила са 82:74.

Међутим, још шокантније сцене снимљене су испред хале, гдје је Гузман узео шипку како би наставио обрачун са Марковићем.

Срећом, до тог наставка није дошло, а послије свега огласила се и полиција.

''Након изласка с терена играч се насилнички понашао. Изашао је из дворане, отишао до оближњег градилишта, у руку узео ребрасту шипку и почео се враћати у дворану. У једном тренутку га је зауставио саиграч, а обезбјеђење му је одузело предмет''.

На крају, када су се главе охладиле, Гузман се извинио јавности.

''Жалим због својих поступака и желим да се извиним клубу, својим суиграчима и свима који су били тамо. Моје понашање је било неприхватљиво. И разумијем да не одражава вриједности наше екипе и спорта. Желим да будем јасан и да кажем да сам био изазван од противника и члана њиховог стручног штаба на загријавању. Схватам да као кошаркаш имам одређену одговорност и у овој ситуацији сам показао најгоре од себе''.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана