Кошаркаш Мајами Хита Горан Драгић борави у Котор Варошу: Србија иде на Олимпијске игре

Срна
Кошаркаш Мајами Хита Горан Драгић борави у Котор Варошу: Србија иде на Олимпијске игре

Котор Варош - Прослављени кошаркаш Словеније и члан НБА екипе Мајами Хит Горан Драгић боравио је јуче у Котор Варошу и том приликом обећао помоћ у раду са младим кошаркашима.

Начелник ове општине Далибор Вучановић уприличио је пријем за кошаркаша чија је супруга из овог мјеста, а он је српског поријекла, јер му је отац Србин, а мајка Словенка.

- Заволио сам овај град и искрено се надам да ћу приликом наредног доласка помоћи у раду са дјецом и младим кошаркашким талентима - рекао је Драгић.

Крајем августа са "змајчекима" га очекују квалификације за Европско првенство, а изнио је и своје виђење о шансама Србије у квалификацијама за Олимпијске игре.

- Србија у овом тренутку има два подједнака тима, селектор Александар Ђорђевић на располагању има квалитетан играчки кадар, тако да су они фаворити за пласман у Рио де Жанеиро - додао је Драгић.

Горан има уговор са Мајамијем до 2020. године, а у нову сезону улазе са већим амбицијама од овогодишњих, гдје су у полуфиналу плеј-офа Источне конференције НБА лиге изгубили од Торонта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана