Конзум FIBA 3х3 баскет Бањалука 2015: Борба за одлазак у Букурешт

В. Р.
Конзум FIBA 3х3 баскет Бањалука 2015: Борба за одлазак у Букурешт

Бањалука - Најбољи баскеташи из БиХ и региона у сениорској конкуренцији одмјериће снаге пред бањалучком публиком у суботу и недјељу на 18. по реду "Конзум FIBA 3х3 баскету Бањалука 2015".

На платоу испред Народног позоришта Републике Српске очекује се апсолутни рекорд екипа које ће учествовати, а такмичари су имали прилику да се пријаве до петка навече.

- Утакмице стартују у суботу од десет часова и покушаћемо да се први дан одигра што више мечева како би играчи у недјељу дошли што растерећенији јер су на програму завршни мечеви и такмичење у брзом шутирању тројки - рекао је директор "Конзум FIBA 3х3" Александар Врањеш.

Ове године пријавили су се играчи из 13 градова бивше СФР Југославије који ће се борити за награду од 1.600 марака и учешће на најквалитетнијем регионалном FIBA 3х3 турниру "Raiffeisen Bank Bucharest Challenger ", који је на програму 15. и 16. августа у Румунији.

За главног фаворита турнира постављена је екипа Три Х из Сарајева, која је шампион БиХ. Своје шансе ће тражити и екипе Раче и Мастер кафеа из Србије. Мастер је протеклог викенда славио на турниру у Београду, док је Бањалука направила микс екипу коју чине играчи Борца, Студента и Игокее.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана