Компанија Mozzart уз спортску породицу Вележ: Стигле донације у одбојкашки и кошаркашки клуб у Невесињу

Г.С.
Компанија Mozzart уз спортску породицу Вележ
Foto: Mozzart | Компанија Mozzart уз спортску породицу Вележ

Да је компанија Mozzart највећи и највјернији навијач домаћег спорта, одавно је позната чињеница.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу не бира популарност клуба или спортиста, већ се труди да помаже свима којима је то потребно.

Нови дресови и лопте сада су стигле на адресе клубова из Невесиња који припадају спортској породици Вележ.

Одбојкашки клуб Вележ, као женски састав, такмичи се од 2014. године, а тренутно броји више од 100 чланова.

"Наш клуб чине дјевојке из Невесиња, а морам да истакнем да смо најмлађа екипа у сениорској конкуренцији задње двије сезоне. Најстарије играчице су 2005. годиште, што нашем клубу најављује свијетлу будућност. 

 

Донација компаније Mozzart нас је веома обрадовала јер нам је опрема била неопходна, а веома нам је драго што постоје фирме и људи који препознају рад и успјехе младих, ма гдје били" истакао је Милан Торовић, члан УО ОК Вележ.

Аплауз и гласна подршка компаније Mozzart годинама стижу кроз донације и спонзорства, али и акције опремања клубова новом опремом. 

Донацијом су сада обрадовали и чланове ОКК Вележ који је основан 1973. године. Тренутно броје око 85 чланова, од млађих пионира до сениора, све селекције се такмиче у Лиги РС-Подручна лига Романија-Херцеговина. Клуб је оријентисан на рад са младим играчима и са сениорским тимом који проистиче из млађих категорија.

 

"Компанија Mozzart је један од правих примјера како се улаже у спорт. Ово није први пут да помажу рад нашег клуба и на томе смо изузетно захвални. Надамо се да ће се наша сарадња наставити и у будућности", поручује Алекса Граховац, предсједник ОКК Вележ.

Захваљујући донацијама компаније Mozzart, у новој спортској опреми заблистали су бројни клубови, а сада и чланови спортске породице Вележ са југа наше земље. Без обзира на то којим се спортом баве и у којем се рангу такмиче, Mozzart је уз њих у борби за побједе. Племениту мисију подршке спорту регионални лíдер у приређивању игара на срећу ће наставити и у наредном периоду.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана