Кик-бокс ревија у Бањалуци: Борбе за хуманост

m:tel
Кик-бокс ревија у Бањалуци: Борбе за хуманост

У Бањалуци ће се овог децембра окупити кик-боксери из Србије, Црне Горе, Словеније, Њемачке, Шведске, те Босне и Херцеговине, како би на ревији хуманитарног карактера, која ће бити одржана 8. децембра 2016. године у спортској дворани „Обилићево", показали свој спортски и хумани дух.

Није први пут да Кик бокс клуб „Свети Георгије" из Бањалуке организује овакве хуманитарне мечеве, овога пута како би помогао Савезу жена обољелих од рака дојке „Искра", а у овој хуманој мисији им се придружио им и КБК Драженко Нинић из Бањалуке.

Свим љубитељима овог спорта, те спортског надметања, препоручујемо да не пропусте ову манифестација под називом „Спартан Нигхт Фигхт", на којој ће бити одржано укупно 13 борби, од чега девет кик-бокс борби у К-1 дисциплини, по правилима и под покровитељством WAKO федерације. Такође, организатори су за овај спортски дан припремили и друге садржаје у оквиру борилачких спортова, као нпр. ММА и професионалне мечеве у боксу…

Разлог више да овај четвртак, од 19.30 часова, резервишете за спорт јесте и чињеница да свака купљена улазница, по цијени од 5 КМ, значи нову и бољу шансу за жене које се боре у другом, много нехуманијем рингу, нажалост против болести и без фер правила.

Овај спој спортског и хуманитарног догађаја препознала је и компанија м:тел, која традиционално подржава спорт, али је и већ доказани пријатељ активности које имају хумани карактер, као дио своје мисије у оквиру друштвено одговорног пословања.   

м:тел – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана