Невил: Јунајтед је ужасан, то је група размажених беба и егоиста

ГС
Foto: ГС

Гери Невил, бивши дефанзивац Манчестер јунајтеда, оштро је напао играче клуба са Олд Трафорда назвавши их бебама и умишљеним звијездама.

Јунајтед је потпуно разочарао протеклог викенда на гостовању Лестеру (4:2) и све више је оних који траже реакцију управе и смјену менаџера Олеа Гунара Солскјера.

Невил је  критиковао прије свега играче, који се по њему не залажу довољно.

"Јунајтед је био ужасан током целог меча. У другом делу била је таква слика да је изгледало да Лестер може да постигне гол после сваке акције. Јунајтед је погубљен, има рупа свуда и јако их је тешко гледати када су тако ужасни. Мора да мисле да су много бољи него што јесу. Као да имате два тима, петорицу напред, егоиста и петорицу позади. Видите бројне индивидуалне грешке и неповезан тим. Бедно реагују после примљених голова. Понашају се као бебе. Кад дају гол, издувају се. Праве базичне грешке. Немају ни стил, ни идентитет, само бриљантне играче. Морају све да исправе брзо јер ће погубити много мечева ако буду играли тако", каже Невил.

Он је стао у одбрану Пола Погбе.

"Не мислим да је Погба проблем. Видео сам нападаче који се шетају око саиграча које не воле и то мора да престане. Оно што Оле мора да докаже је да је у стању да натера топ играче да више раде. Нападачи Јунајтеда нису организовани, морају да се потруде више. Играчи Ситија и Ливерпула делују као бесни пси и за њих важи да су најбољи на свету. Зашто бисмо прихватали да играчи Јунајтеда не раде попут њих? Оле мора да извуче највише из њих. Не успе ли, имаће огроман проблем на крају сезоне", додао је Гари.

Он је убијеђен да клуб за сада неће посегнути за смјеном менаџера.

"Оле ће бити под великим притиском, али неће га сменити. Нећу да будем тај који ће тражити да менаџер буде смењен. Али притисак расте и тако и треба да буде. Какву колекцију играча имају, морају да да играју боље и на Олеу је да учини да буде тако", закључио је бивши капитен Јунајтеда.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана