Избору десет најбољих спортиста РС: Награда подстицај спортиситима

Д. Р.
Избору десет најбољих спортиста РС: Награда подстицај спортиситима

Бањалука - Манифестација "Гласа Српске", која ове године доживљава своје јубиларно 60. издање, од великог је значаја за цијелу Републику Српску, као и за све спортисте који ће се наћи на листи, изјавио је директор Фонда за заштиту животне средине и енергетске ефикасности Републике Српске Срђан Тодоровић.

Церемонија проглашења најбољих спортиста биће обављена 18. децембра у Банском двору, а Тодоровић је нагласио да је акција "Гласа" репрезентативног значаја у Републици Српској и превазилази оквире спортске манифестације.

- Битно је да буде одржана велика традиција и континуитет, а догађај је значајан не само за "Глас Српске", већ и за цијелу Републику Српску. Сви ми који обављамо одређене функције од значаја за РС имамо обавезу да подржимо манифестацију и омогућимо да се она и у наредним периоду одржава на квалитетан начин и да расте из године у годину. Уједно, Избор десет најбољих спортиста добар је за развој спорта и даје подстицај свим спортистима да остварују што боље резултате - изјавио је Тодоровић.

Директор "Гласа Српске" Борис Дмитрашиновић захвалио је на помоћи.

- Наш велики јубилеј не би био на овом нивоу да није спонзора који нам несебично помажу. Фонд је био наш добар партнер и вјерујем да ће се сарадња наставити и у будућности - изјавио је Дмитрашиновић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана