Ивица Краљ: Колорадо ће бити велико појачање за Партизан

Tanjug
Foto: FK Partizan

БЕОГРАД- Спортски директор Партизана Ивица Краљ изјавио је данас да је увјерен да ће колумбијски фудбалер Андрес Колорадо да буде велико појачање за "црно-беле".

   Колорадо ће играти на позајмици у Партизану у наредних годину дана. Он је данас промовисан као појачање клуба из Хумске.
    "Очекујем да ће да буде велико појачање. Апелујем на навијаче Партизана да имају стрпљења за Колорада, али не сумњам да ће нам дати квалитет и да ће наши млади фудбалери имати шта од њега да науче. Желим да се заједно радујемо успесима Партизана", рекао је Краљ на конференцији за новинаре у Београду.
    "Ми смо месецима пратили велики број играча. Добро смо анализирали Колорада. Њега краси агресивност и добро читање игре", додао је Краљ.
    Колорадо ће у Партизану носити дрес са бројем 13.
    "Очекујем да ћу својим искуством и игром помоћи Партизану. Захвалан сам на могућности која ми је пружена да играм у овако великом клубу.Надам се да ћу играти дуго година у Партизану. Биће ми мотив више да добро играм за Партизан, пошто сам први Колумбијац у овом
клубу", рекао је Колорадо.
    Он је имао понуде из Аргентине, али је одлучио да настави каријеру у Партизану
"Нисам могао да одбијем понуду Партизана, пошто желим да се докажем у Европи. Партизан је познат клуб у Јужној Америци. Знам да се Партизан и Звезда боре за прво место у Србији. Знам какав је ривалитет два клуба, али верујем да ће Партизан да добије наредни дерби", рекао је Колорадо, који је признао да је један део прошле године пропустио због повреде и додао да једва чека да заигра за Партизан.
    Колорадо (24) је играч колумбијске Кортулуе, а посљедње три сезоне играо је на позајмицама у Депортиву из Калија и Сао Паолу. За репрезентацију Колумбије прошле године одиграо је једну утакмицу и постигао је један гол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана