Игокеа: Стиже Јеремић

Милан Зубовић
Игокеа: Стиже Јеремић

Бањалука - Некадашњи члан ФМП-а из Железника Младен Јеремић постаће нови члан Игокее за наредну сезону.

- Прихватили смо све одредбе уговора, само још треба да он парафира и не вјерујем да ће бити икаквих компликација. У овом тренутку Јеремић је 99 одсто наш играч - рекао је предсједник Игокее Борис Спасојевић.

Јеремић је рођен у Лозници 1988. године и био је члан репрезентације Србије која је на Универзитетским играма у Сенжену 2011. године освојила прво мјесто. Може да игра на позицији бека или крила, а каријеру је започео у Борцу из Чачка да би афирмацију стекао у ФМП-у, чије је боје бранио до 2010. године. Наредне двије сезоне провео је у Хемофарму да би затим отишао у италијанску Ређо Емилију. Посљедњи клуб за који је играо био је Бакенорс де ла Гвајра из Венецуеле.

Управа Игокее ради на довођењу појачања и нова имена у редовима Александровчана могу се очекивати предстојећег викенда.

- Преговарамо са тројицом играча и они би ускоро требало да ставе параф на уговор. Не могу да спомињем њихова имена док све не буде готово - казао је Спасојевић.

Незванично, ради се о играчима који играју на позицијама бека, крила и центра. Челници екипе нису одустали од контролних тренинга на којима ће провјерити да ли неки играч има квалитет за такмичење у Јадранској лиги.

- Планирамо да 4. августа започнемо контролне тренинге на којима ћемо окупити неколико мање афирмисаних играча из БиХ и региона и видјети да ли неко од њих може да испуни наше услове - истакао је Спасојевић.

Екипа

Игокеа ће реконструисати скоро цијели тим у односу на прошлу сезону. Уз Јеремића уговоре још имају Драшко Кнежевић и Александар Радукић, као и Жељко Кљештан који ће идуће сезоне највјероватније отићи на позајмицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана