Игокеа славила у Мркоњић Граду

Милан Зубовић
Игокеа славила у Мркоњић Граду

Бањалука - Кошаркаши Игокее били су успјешни у генералној проби пред почетак Јадранске лиге и у Мркоњић Граду савладали су Младост резултатом 76:57.

Била је то осма провјера у припремном периоду изабраника Владе Јовановића који су остварили по четири побједе и пораза па у доброј атмосфери дочекују прво коло регионалног такмичења и гостовање Задру 4. октобра.

Центар Игокее Душко Бунић, којем ће ово бити друга сезона у табору Александровчана, истакао је да се види напредак у игри његовог тима.

- Младост нам је добро позната екипа и борили су се колико су могли у јако оштрој утакмици. Наш напредак видљив је у свим фазама игре и срећан сам због тога јер се овај садашњи тим доста разликује од прошлосезонског. Ипак, верујем да је добра игра коју смо приказали против Олимпије у претпрошлој утакмици у Љубљани мерило наше снаге. Ту смо доста добро одиграли иако смо изгубили, а нисмо били комплетни - изјавио је Бунић.

До првог кола и гостовања у Задру остало је још неколико дана, а то вријеме искористиће се за анализу противника и припрему тактике.

- Колико знам Задар је одиграо добро припремни период и са великим амбицијама улази у такмичење. На њиховом терену увијек је тешко играти, али верујем у успех пошто смо их добили прошле године. Имамо још неколико дана да се спремимо и верујем да ћемо показати право лице. Победа у првом колу за нас би била врло битна на психолошком плану и сам наставак такмичења - додао је Бунић.

Дреновац најефикаснији

У побједничком тиму Ђорђе Дреновац постигао је 16, Александар Радукић 15, док су Драшко Кнежевић и Бранко Јоровић додали по десет поена. За госте није играо Никола Драговић који је прије неколико дана потписао сарадњу са тимом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана