Игокеа изненадила Црвену звезду у Београду

Танјуг
Игокеа изненадила Црвену звезду у Београду

Београд - Кошаркаши Црвене звезде изгубили су вечерас на свома терену од Игокее са 87:81 (18:25, 23:21, 17:15, 29:18) у 10. колу АБА лиге.


Регионални шампион доживио је трећи пораз ове сезоне у АБА лиги, други на свом паркету и тако препустио прво мјесто подгоричкој Будућности.

Игокеа је на тај начин поновила успјех од прие двије године када је славила у Пиониру, а само је Олимпија између та два меча успјела да побједи у Београду Црвену звезду.

Изабраници Дејана Радоњића одлично су отворили меч, повели са 15:2, али и поред одличних процјената у шуту за три поена у првом полувремену (скоро 50 одсто), Игокеа је колико-толико одржавала егал.

Црвено-бијели имали су 12 поена више, али је екипа из Александровца у наставку направила неколико серија. Посебно су се у финишу разиграли Вук Радивојевић и Александар Цхапин, који су тројкама преломили дуел.

Најефикаснији у Црвеној звезди био је Марко Симоновић са 17 поена, по 12 су дали Стефан Јовић и Марко Гудурић. Код Игокее најбољи су били Радивојевић и Милош Коматина са 18 поена, а два мање дао је Чапин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана