Игокеа испустила Морнар

М. З.
Игокеа испустила Морнар

ЛАКТАШИ - Кошаркаши Игокее имали су одличну прилику да побједом отворе нову сезону АБА лиге, али нису успјели да пред својом публиком надиграју Морнар који је славио са 91:83.

Без капитена Марка Јошила који није играо због вирозе, повријеђених Дарка Талића и Стефана Ђорђевића те недовољно опорављених Косте Кондића, Кенрика Реја и Брајанта Крафорда екипа из Александровца пружила је добру игру све до посљедњих пет минута сусрета када је поклекла. Имали су изабраници тренера Драгана Бајића предност од десет поена у неколико наврата коју нису успјели да сачувају до краја. Тројком Петра Вујачића Морнар је повео са 74:72, прешао у предност коју је сачувао до краја.

Код побједника бриљирао је Дерон Расел са 41 поеном те по шест скокова и асистенција, а Владимир Михаиловић додао је 26. Домаћин је имао пет играча са двоцифреним учинком, двојицу са дабл дабл учинком, а предњачио је Марио Накић са 16 поена и десет скокова, Никола Танасковић постигао је 15 поена уз девет скокова, Брајант Крафорд имао је по 13 поена и асистенција, Дешон Стивенс 12 поена, а Антабија Волер 11.

Игокеа ће идућег 5. октобра гостовати Бахчешехиру у првом колу Лиге шампиона док ће други испит у АБА лиги имати 9. октобра у гостима код Меге коју води њен бивши члан стручног штаба Марко Бараћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана