Хиљаде навијача дочекало »орлове«

Срна
Хиљаде навијача дочекало »орлове«

Београд - Хиљаде навијача окупило се вечерас испред Скупштине Београда на свечаном дочеку за кошаркаше репрезентације Србије, који су освојили сребро на Свјетском првенству у Шпанији.

Селектор репрезентације Србије Александар Ђорђевић поздравио је окупљене навијаче и захвалио им на подршци, јавили су београдски медији.

"Хвала вам, ово је спортско срце Србије. Балкон је жизмишљенж 1995. године. Ту су тада биле моје колеге и ја, а сада су ови момци. Дошли смо да вам се захвалимо јер сте нам дали снагу да одрадимо оно због чега смо почели да радимо пре два месеца да бисмо се вратили са овом медаљом", рекао је Ђорђевић.

Авион који је превозио кошаркашку репрезентацију Србије слетио је вечерас на Аеродром Никола Тесла, два сата касније од планираног, а потом је на Аеродрому одржана конференција за новинаре.

Навијачи су испред Скупштине Београда дочекали и женску репрезентацију у стрељаштву, те рвача Давора Штефанека, освајача злата на Свјетском првенству у рвању.

Јасна Шекарић, Бобана Величковић и Зорана Аруновић окитиле су се екипним златом у гађању ваздушним пиштољем на првенству у Гранади, такође у Шпанији, док је Штефанек у Узбекистану постао свјетски шампион у категорији до 66 килограма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана