Гласово хвала на подршци Избору

Милан Зубовић
Гласово хвала на подршци Избору

Бањалука - Манифестација "Гласа Српске" Избор десет најбољих спортиста Републике Српске прошле године доживјела је своје 61. издање док лагано крећу припреме за нову акцију.

Том приликом директор "Гласа Српске" Борис Дмитрашиновић захвалио је на подршци "Бањалучкој пивари", "Сим импексу", ЕИБ-у, "Лади ауто" и "Блиц нету" без чије помоћи не би било могуће реализовати цијели догађај на високом нивоу.

- Нама у "Гласу Српске" је драго што су наши пријатељи препознали значај манифестације која траје годинама и сваки пут на спортску сцену Републике Српске донесе нешто ново. Њихова подршка најзначајнијем избору спортиста је немјерљива и вјерујем да ће се наша добра сарадња наставити и наредних година - изјавио је Дмитрашиновић.

ПР менаџер "Бањалучке пиваре" Милка Станивуковић истакла је да сарадња са "Гласом" траје већ годинама.

- Увијек нам је драго да подржимо организацију која промовише спорт, што је једно од стратешких опредјељења "Бањалучке пиваре" у оквиру друштвено одговорног дјеловања унутар локалне заједнице. Честитам "Гласу" на успјешности на тако дугом трајању Избора десет најбољих спортиста и наставићемо да сарађујемо и подржавамо овај пројекат који промовише спорт и његов развој унутар заједнице у којој живимо - изјавила је Станивуковићева.

Руководилац службе за корпоративно комуницирање компаније "Блиц нет" Данијела Маринковић-Орлић је нагласила да са радошћу подржавају спортске манифестације.

- Дужи низ година сарађујемо и захвални смо што смо дио те приче. Компанија "Блиц нет" покушава да узврати подршку коју добија кроз рад у срединама гдје послује и да спонзорише пројекат који промовише спорт. Осјетили смо моралну обавезу да стимулишемо такав догађај и пружимо подршку омладини. Сарадња са "Гласом" година је расла и "Глас" је изњедрио пројекат који служи на част граду и држави - казала је Маринковић-Орлићева.

Извршни директор "Сим импекса" Раденко Станић казао је да "Гласова" акција има велики одјек и значајна је као друштвени догађај.

- Сарадња између нас и "Гласа" је добра и конструктивна на обострано задовољство. Избор десет најбољих спортиста јако је користан догађај због дугорочне подршке спорту. Такође, требало би да буду награђени ентузијасти којима врхунски резултати нису у првом плану и који талентоване спортисте изводе на прави пут - изјавио је Станић.

Ћејић: Избор лијепа акција

Генерални директор "Лада аута" Жељко Ћејић нагласио је да би акцију "Гласа" требало да подржи још више привредних субјеката него што је то до сада био случај.

- "Гласову" акцију подржавамо сваке године и надамо се и идући пут да ће бити тако. Избор спортисте је лијепа акција и надам се да ће и даље бити на високом нивоу, јер је то велика традиција коју не треба прекидати, поготово што нашу омладину сваки дан вребају пороци улице и "западна еуфорија", тако да је добро да Избор дигне спорт на виши ниво код нас. Свака фирма, не само моја, као и држава, треба да подржи ову манифестацију - рекао је Ћејић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана