"Глас" у Анталији: Борац у дресу Борца

С. К.
"Глас" у Анталији: Борац у дресу Борца

АНТАЛИЈА - Обавезе од јутра па скоро до мрака током припрема у Анталији фудбалери Борца схватили су максимално озбиљно свјесни да је одлична подлога најбитнија за наставак сезоне у којој су амбиције врло високе.

Међу онима који се на тренинзима истичу свакако је нови фудбалер Марин Галић.

Искусни десни бек баш као и остали играчи труди се да се наметне тренеру Браниславу Крунићу који је другог дана боравка у познатом турском љетовалишту угасио 41. свјећицу на торти.

Нема сумње да би титула шампиона била најбољи поклон који играчи могу да му донесу, али је приоритет свих приоритета излазак на међународну сцену.

Управо такве амбиције привукле су Галића у Бањалуку, а с обзиром да је са Зрињским подизао шампионски пехар требало би да буде од велике помоћи "црвено-плавима".

- Након разлаза са Интером из Запрешића било је још неких понуда, али су ме према Бањалуци привукле јасне и конкретне амбиције које су ми челници клуба пренијели. Оно што ме посебно изненадило јесте организација у клубу, као и висок квалитет људи који раде у њему. Мислим да то Бањалука као град, те навијачи Борца који важе за једне од најбољих у БиХ заиста заслужују. Волим ту врсту напетости и притиска јер је то права фудбалска атмосфера - рекао је Галић.

О каквом је фудбалеру ријеч, најбоље показује податак да је октобра 2017. док је играо за Зрињски у једном мечу задобио тежу повреду али није желио да напусти терен све док се меч није завршио.

- Не волим да се сјећам тих детаља, али и то је саставни дио каријере. Након пола часа игре добио сам изузетно јак ударац, а касније се испоставило да сам још и добро прошао. Завршио сам на операционом столу. Али, то је оно што ме одликује, не одустајем никада... Морао сам да завршим утакмицу, нисам хтио да оставим саиграче. Зато и мислим да сам дошао у прави клуб чије име осликава мој карактер - закључио је Галић.

Истиче да је у новој средини примљен на најбољи могући начин, као и да је од почетка припрема видљиво да Борац има добар тим. Прилагођавање су му олакшали момци са којима је дијелио свлачионицу Зрињског Александар Радуловић, Саша Кајкут, Иван Црнов и Ђорђе Ћосић.

Новинарима све потаман

Као што је већ познато, сва већа и иоле озбиљнија одмаралишта, практикују да својим гостима обезбиједе услугу "all inclusive ", што ће рећи да им је све на дохват руке, и то без додатног плаћања.

Тако је свим екипама, али и бањалучким новинарима, омогућено да, у велелепном комплексу хотела "Титаник", уживају у базену и џакузију, загријаним на више него пријатну температуру.

Ту је и теретана, сауна, масажа је свекодневна, само што је, због велике потражње, треба раније резервисати.

Омогућено је још низ додатних активности, а наравно, кафа, чај и разна пића у неколико хотелских ресторана, су потпуно бесплатна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана