Глас Српске захвалио спонзорима на помоћи: Избор спортисте звијезда водиља

Милан Зубовић
Глас Српске захвалио спонзорима на помоћи: Избор спортисте звијезда водиља

Бањалука - Избор десет најбољих спортиста Републике Српске је једна од највреднијих манифестација коју Српска има и као таква она мора да буде звијезда водиља у спортском свијету РС.

Истакли су ово представници компаније "м:тел", клинике "Свјетлост" и Радио-телевизије Републике Српске, којима је директор "Гласа Српске" Борис Дмитрашиновић уручио захвалнице за несебичну подршку манифестацији.

- Годинама је "м:тел" традиционални пријатељ "Гласове" манифестације. Познати смо као компанија која подржава праве вриједности и која је велики пријатељ спорта, догађаја, удружења и наравно манифестација попут ове. И наредних година бићемо уз ову манифестацију те пружати подршку и помоћ спортистима у Српској и БиХ. Драго ми је да смо овдје, да смо примили захвалницу и хвала "Гласу" што нас је угостио - изјавила је портпарол компаније "м:тел" Милица Стојаковић.

Дугогодишњи медијски партнер "Гласа Српске" је и Радио-телевизија Републике Српске, која завршну манифестацију увијек емитује у директном преносу.

- Сарадња РТРС-а са "Гласом" је неспорна док је Избор десет најбољих спортиста најзначајнија манифестација која се одржава у Српској и природна је веза између "Гласа" и РТРС-а. За нас је част што сваке године баш ми преносимо завршну манифестацију. Част је бити дио тог тима и надам се да ћемо у будућности продубити сарадњу, учинити је још квалитетнијом, тако да наши гледаоци и ваши читаоци буду још задовољнији - казао је члан спортске редакције РТРС-а Зоран Прњатовић.

Један дио манифестације Избора десет најбољих спортиста је резервисан за РТРС, који додјељује награду за најуспјешнији спортски догађај године.

- На то смо посебно поносни и већ неколико година додјељујемо поменуту награду. Трудимо се да изаберемо догађај који је обиљежио ту годину или се годинама одржава па је заслужио да понесе награду. Посебно нам је драго што су се сви досадашњи добитници јако обрадовали, јер је за њих награда велика сатисфакција - додао је Прњатовић.

Директор "Гласа" Борис Дмитрашиновић захвалио је на указаном повјерењу и нагласио да је манифестација препознатљива и ван граница Српске.

- Полако се спремамо за 62. издање, а и сам број говори да је ријеч о традиционалном догађају који је далеко испред свих осталих сличне врсте. "Глас Српске" је био звијезда водиља осталим догађајима и сви желе да достигну наш ниво. Одавно смо прерасли изворну манифестацију која се звала Избор десет најбољих спортиста Босанске Крајине док постајемо препознатљиви и ван граница Српске, о чему свједочи и велики број прослављених спортиста који буду наши гости. Добар глас о "Гласовој" манифестацији далеко се чује - рекао је Дмитрашиновић.

Клиника "Свјетлост"

Директор клинике "Свјетлост" из Бањалуке Бојан Козомара је истакао да манифестацију памти још од малих ногу.

- Избор десет најбољих спортиста је нешто што ћемо максимално подржавати и то обећавам у име клинике. Док сам био дијете, памтим манифестацију и то је нешто што мора да опстане, без обзира на оно све што се дешавало у посљедње вријеме и на комплетну ситуацију у друштву. Помоћи ћу колико год будем могао да наша клиника буде уз "Глас". До сада смо добро сарађивали и вјерујем да неће бити проблема убудуће - рекао је Козомара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана