Глас Српске захвалио Народној скупштини РС: Захвалнице Чубриловићу и Дмичићу

Данијел Радујковић
Глас Српске захвалио Народној скупштини РС: Захвалнице Чубриловићу и Дмичићу

Бањалука - "Глас Српске" уручио је јуче захвалнице предсједнику Народне скупштине Републике Српске Недељку Чубриловићу и његовом савјетнику Мили Дмичићу за изузетан допринос и заслуге у организацији 61. избора десет најбољих спортиста РС.

Чубриловић, који је био предсједник Организационог одбора, рекао је да ће увијек подржавати манифестације које промовишу спорт и да је једна од њих и "Гласов" Избор најбољих спортиста.

- Велика је ствар за Републику Српску што захваљујући "Гласовој" манифестацији сваке године може угостити олимпијске побједнике, свјетске и европске шампионе и наградити наше најбоље спортисте дајући им подстицај за још боље резултате - казао је Чубриловић.

Он је оцијенио да је и посљедњи Избор десет најбољих спортиста протекао у најбољем свјетлу и честитао "Гласу Српске" на доброј организацији.

- За "Глас Српске" се с правом може рећи да је институција, јер деценијама остварује добре резултате и промовише вриједности нашег друштва - истакао је Чубриловић.

Директор "Гласа Српске" Борис Дмитрашиновић захвалио је Чубриловићу на подршци у организацији посљедњег издања Избора десет најбољих спортиста РС.

- Имали смо одличну сарадњу са Чубриловићем и његовим сарадницима захваљујући којима је организација ове велике манифестације протекла без најмањег проблема. "Глас Српске" је поносан на спортисте који су награђени деценијама уназад, јер су изградили врхунске каријере и представљали Српску у свијету и наставиће да подржава најуспјешније и најталентованије - истакао је Дмитрашиновић.

Најбољи

Титулу најбољег спортисте Републике Српске понијела је каратисткиња Наташа Видовић, док је друго мјесто припало пливачу Михајлу Чепркалу, а треће атлетичару Душану Бабићу. Од четвртог до десетог мјеста пласирали су се скијашица Тања Каришик, кајакаш Дарко Савић, џудиста Митар Мрдић, рукометаш Стефан Јанковић, аутомобилиста Горан Дојчиновић, на деветом мјесту је одбојкаш Саша Зимоњић, а првих десет затвара фудбалер Синиша Радоја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана