Гаћиновић: Нисам могао ни да замислим

Б92
Гаћиновић: Нисам могао ни да замислим

Репрезентативац Србије Мијат Гаћиновић рекао је да је није могао да замисли бољи деби за А репрезентацију од постигнутог гола и побjеде против Грузије.

"Нисам могао да замислим бољи деби, стварно сам пресрећан. Јако важна побjеда за нас. Била је јако тешка утакмица као што смо и значи да ће бити, али су најважнија три бода која нам пуно значе", рекао је Гаћиновић новинарима у Тбилисију.

Србија је савладала Грузију са 3:1 и тако остварила трећу побjеду у пет утакмица квалификација за Свjетско првенство у Русији 2018. године.

Стрелац трећег кола био је нападач Ајнтрахта из Франкфурта, који је против Грузије дебитовао за А репрезентацију.

Он је рекао да гол пол посвећује породици и дjевојци кој су му увијек били највећа подршка. На голу су му честитали и саиграчи.

"Знају да је ово велики тренутак на томе, хвала им на томе. Хвала и Душану (Тадићу) на асистенцији", рекао је Гаћиновић.

Србија је лоше одиграла прво полувријеме у Тбилисију, а новинаре је занимало шта је играчима на паузи рекао селектор Славољуб Муслин.

"Рекао је да није било добро као што сте и сами видели. Приступ је био бољи у другом полувремену, зато су дошли и голови. Мислим да смо заслужили побједу, показали смо карактер", рекао је Гаћиновић.

Наредни ривал Србије биће Велс, у утакмици која ће се играти 11. јуна у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана