Фудбалски савез Републике Српске: Повратак на сцену А репрезентације

Г.С.
Фудбалски савез Републике Српске: Повратак на сцену А репрезентације

БАЊАЛУКА - Координатор свих репрезентативних селекција Фудбалског савеза Републике Српске Зоран Декет добио је задатак да предложи имена, али и да успостави систем репрезентација, посебно занимљиво ће бити оживљавање “А” селекције, која од 2002. године није одиграла ниједан меч.

- Размишљамо у том правцу и веома брзо ћемо разговарати о тој теми. Средином фебруара имаћемо сједницу Извршног одбора ФСРС на којој ћемо утврдити неке ствари и организовати репрезентативне селекције у свим узрастима, укључујући и сениорску. Треба да именујемо и све селекторе, односно стручне штабове свих репрезентација. Радићемо на реорганизацији календара такмичења, који треба да буде подударан са истим актом на нивоу Фудбалског савеза БиХ. Имамо и једну идеју за јун, о којој ћемо говорити када за то дође вријеме - рекао је предсједник Фудбалског савеза Републике Српске Вицо Зељковић.

Извршни одбор Фудбалског савеза БиХ дао је сагласност Фудбалском савезу Републике Српске да његове репрезентативне селекције могу, у интересу развоја фудбала, да играју пријатељске и међународне утакмице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана