Фудбалери Крупе распуцани у контролној утакмици

Дарко Пашагић
Фудбалери Крупе распуцани у контролној утакмици

Крупа на Врбасу - Фудбалери прволигаша Крупе побиједили су у тест утакмици друголигаша БСК са убједљивих 4:1.

На први погодак чекало се до 13. минута, када је Стефан Томаш одлично упослио Елвира Кољића, који је прецизним ударцем лопту послао у доњи десни угао немоћног Бојана Добријевића. Кардиналну грешку задње линије "романтичара" у 46. минуту Кољић је искористио за 2:0, а минут касније поново је погријешила одбрана Бањалучана, када је мрежу БСК-а затресао Слободан Милановић. У 65. минуту погријешио је Јао Ји Хен, а то је вјешто искористио Срђан Зељковић, који је смањио на 1:3. У 75. минуту неко од фудбалера бањалучког друголигаша је у казненом простору играо руком, а арбитар Срђан Симић је показао на пенал, који је у коначних 4:1 претворио 17-годишњи Милан Шамара.

- Радује ме ефикасност у овом сусрету, у којем су моји играчи, поред четири постигнута гола, имали још неколико прилика. Међутим, тежак терен није им дозволио да постигну још неки гол. Задовољан сам што су у шансама били Кољић и Милановић, од којих очекујемо да у шампионату Републике Српске постижу поготке - нагласио је шеф стручног штаба Крупе Слободан Старчевић.

Стратег тима из Крупе на Врбасу задовољан је урађеним на Балкани, код Мркоњић Града, гдје су обавили један дио припрема.

- Све је прошло по предвиђеном плану и немам ниједну замјерку. Желио бих да захвалим особљу хотела "Балкана", као и људима из мркоњићке Слободе, који су нам стално били на располагању и обезбиједили оптималне услове за несметан рад - додао је Старчевић.

Наредну провјеру фудбалери Крупе имаће у четвртак на свом терену против Слободе из Новог Града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана