Фудбалери Крупе наставили да побјеђују на припремама

Дарко Пашагић
Фудбалери Крупе наставили да побјеђују на припремама

Бањалука - Фудбалери Крупе забиљежили су трећу побједу од почетка припрема, а другу на Златибору.

Изабраници Слободана Старчевића побиједили су суботички Спартак са 2:1, а прије тога били су бољи од Металегеа из Јајца (2:1) и још једног суперлигаша Србије, Младости из Лучана (3:2). Крупа је до предности дошла у 15. минуту када су њени играчи одузели лопту на 30 метара од гола Суботичана. Елвир Кољић је одлично упослио Ајдина Реџића, који је изашао сам пред Будимира Јаношевића и савладао га за 1:0. У 32. минуту фудбалер Спартака Ђорђе Ивановић се пробио по десној страни, услиједио је центаршут послије којег се најбоље снашао Стефан Илић и погодио за 1:1. Тренутак одлуке десио се у 72. минуту је Срђан Малиновић дубинском лоптом пронашао Уроша Мирковића, који је мајсторским лобом донио побједу свом тиму.

- Била је ово још једна веома добра провјера у којој смо за ривала имали веома расположену екипу. Међутим, одиграли смо можда и изнад наших очекивања и заслужено славили. Евидентно је да нас полако сустиже умор и ноге су тешке, али је то све према очекивањима. Најважније је да ова фаза припрема протиче без повреда и да се новајлије добро уклапају у екипу - нагласио је Старчевић.

Већ сутра фудбалери Крупе имају нову провјеру, а ривал је Јавор из Ивањице.

- Настављамо у истом ритму, а све с циљем да што спремније дочекамо први премијерлигашки сусрет у коме ћемо угостити Младост из Добој Какња. У прва три кола имамо прилично добар распоред и желимо то да искористимо на најбољи могући начин - додао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана