Фудбалери Борца у генералки савладали Витез

Дарко Пашагић
Фудбалери Борца у генералки савладали Витез

Бањалука - Фудбалери Борца у генералној провјери пред старт првенства побиједили су премијерлигаша Витез са минималних 1:0 и најавили успјешну сезону.

Тренутак одлуке десио се у 58. минуту, када је Федор Предраговић са неких 25 метара снажним ударцем затресао мрежу ривала. У редовима гостију наступила су двојица некадашњих фудбалера Борца Ведран Кантар и Борислав Пилиповић, који је овог љета напустио Градски стадион.

Иако је утакмица одиграна у вечерњем термину, вријеме је било веома спарно и тешко, тако да тренери домаћих Владо Јагодић и гостију Валентин Плавчић сигурно не могу бити баш најзадовољнији издањем својих екипа.

- Задовољан сам како смо одиграли у везној линији. Испочетка то није било баш најбоље, али се током утакмице кориговало. Имали смо 12 удараца према голу, али само једна лопта је завршила у мрежи и то ме помало брине, али се надам ће се све то кориговати до суботе и дербија са Жељезничаром - нагласио је Јагодић.

Кормилар Бањалучана се осврнуо на дерби првог кола Премијер лиге БиХ у којем ће у суботу од 20.30 часова дочекати Сарајлије.

- Сви истичу да Жељезничар има младу екипу, али ту је неколико прекаљених асова које ће сигурно предводити Зоран Кокот и наш доскорашњи фудбалер Јоцо Стокић. Међутим, дербији су увијек били неизвјесни и надам се да ћемо успјети забиљежили добар резултат на старту сезоне - наставио је Јагодић.

Он је истакао да би у наредних дан-два клуб требало да појачају два фудбалера, али о њиховим именима није хтио да говори. Борац је током викенда остао без јуниора Илије Даниловића, који је постао члан тузланске Слободе, док је стандардни првотимац Тони Јовић тужио клуб због неизмирених обавеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана