Финансије једини разлог одласка Ненад Кисe из Борца

Дарко Пашагић
Финансије једини разлог одласка Ненад Кисe из Борца

Бањалука - Задњи везни фудбалер Ненад Кисо од јуче и званично више није члан Борца, са чијим челницима није успио да се договори о финансијским условима за наставак сарадње.

Иако се чинило да ће Кисо и на прољеће бити један од главних шрафова екипе Вулета Тривуновића, а на званичном сајту клуба била још крајем прошле године објављена вијест да је постигнут договор о наставку сарадње, то се ипак није десило.

- Нудили су ми мање од оног што мислим да вредим и разлаз је био неминован. Овакве ствари се често дешавају, оне су саставни део фудбала и тако је морало да буде - нагласио је Кисо.

На Градски стадион у Бањалуци стигао је у фебруару прошле године и имао уговор са "црвено-плавима" до 31. децембра 2016.

- Иза мене, али и свих у клубу је веома турбулентна година. Дошао сам у невреме када смо се грчевито борили за опстанак у Премијер лиги и, нажалост, нисмо успели. Иако је већина тадашњих играча који су били са стране отишла, остао сам са жељом да помогнем да се клуб што пре врати у елиту. Имао сам одличну сарадњу са Зораном Драгишићем, а посебно са садашњим кормиларом Вулетом Тривуновићем. Једино није штимало када је на челу стручног штаба био Владо Јагодић са којим нисам никако могао да нађем заједнички језик. Ипак, када се све сабере и одузме, била је то лепа година - наставио је Кисо.

Каријеру је почео у београдском Партизану, затим играо у Чукаричком, Олимпику, израелској Хапоел Бер Шеви, мађарском Дебрецину, азербејџанском Симурку, те тузланској Слободи, одакле је дошао у Борац.

- Надам се да ћу успети да пронађем ангажман, јер сам у овом тренутку слободан играч. То значи да могу наћи нову средину и мимо прописаних рокова. За сада је најреалнија опција да каријеру наставим у Азији, односно у Тајланду. Видећемо у наредним данима шта ће бити, али сам сигуран да ће нешто искочити - рекао је Кисо и пожелио сада већ свом бившем клубу повратак у Премијер лигу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана