Филиповић донио Дрини преокрет

Драго Гајић
Филиповић донио Дрини преокрет

Зворник - Дрина је на старту прољећног дијела сезоне уписала значајну побједу над Вележом од 3:1, која ће јој омогућити мирније игре у наставку првенства.

По кишовитом времену и тешком и расквашеном терену, виђена је добра и борбена утакмица и четири ефектна гола. Гости су први дошли у вођство. По лијевој страни је прошао Дејан Јанковић, упутио одличан центаршут, а лопта је поред пасивне одбране домаћих дошла до Анела Хебибовића коме није било тешко да савлада Горана Максимовића.

Дрина се није предавала и у 41. минуту је стигла до изједначења. Слободан ударац са лијеве стране је извео Милош Филиповић, а у великој гужви пред голом Андрије Драгојевића најсналажљивији је био Ненад Недељковић. Зворничани су повели у 55. минуту када је послије центаршута Филиповића Александар Илић главом лобовао чувара мреже Мостараца. Најбољи актер утакмице Филиповић се у 66. минуту и сам уписао у стријелце када је прецизним шутем, са неких 25 метара, поставио коначних 3:1.

- Добро смо се припремили за ову утакмицу, јер смо знали да екипа Вележа гаји пас игру па смо одговорили на исти начин, колико се могло у овим условима. Послије вођства гостију на срећу смо се брзо вратили и из прекида постигли три ефектна гола. Ова побједа ће нам доста значити у наставку првенства - рекао је тренер Дрине Драган Мићић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана