Џајић открио зашто Ћиро није преузео Црвену звезду

ГС
Џајић открио зашто Ћиро није преузео Црвену звезду

Фудбалски свијет опрашта се од легендарног хрватског тренера, Мирослава Ћире Блажевића, а међу њима је и прослављени српски фудбалер Драган Џајић.

"Ћиро и ја смо се познавали дуги низ година. Био је одличан тренер, неуобичајен за просторе бивше Југославије. Једноставно, био је специфичан. На њега гледам као на успешног тренера. Увек смо имали коректну сарадњу, и кад је Звезда била у питању, а и што се тиче играча који су долазили овде. Био је коректан, и тако га и памтим", рекао је Џајић.

Открио је Џајић да је и прије свега неколико дана имао прилику да поразговара са Блажевићем.

"Чули смо се пре седам, осам дана. Био је један његов пријатељ у Београду, па га је позвао и мало смо поразговарали", рекао је Џајић за Телеграф.рс.

И сам Ћиро истицао је да је са Џајом имао братски однос.

"После толико година познавања, то је и нормално. Нисам имао ни један једини разлог да се љутим на њега, нити да имам некакав другачији став. Ничим то није заслужио. Напротив, иако смо били ривали, увек је знао да честита, као и ми из Звезде њему. Веома ми је жао што нас је напустио", рекао је Џајић, преносе Независне.

Прокоментарисао је и зашто Блажевић никада није дошао у Црвену звезду.

"То је прича која кружи годинама. Један тадашњи члан управе и његов пријатељ и познаник је разговарао са њим, али ми други из Звезде нисмо, али знали смо ту вест из новина и често смо је коментарисали. По томе какав је он тренер био и по његовим квалитетима, он је могао да буде тренер Звезде, али о његовом озбиљнијем довођењу, бар колико ја знам, није било речи", закључио је Џајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана