Два дана одмора фудбалера Борца прије Словеније

Г.С.
Два дана одмора фудбалера Борца прије Словеније

Бањалука - Фудбалери Борца јуче су завршили први дио припрема за наредну сезону коју су обавили у Дрвару, а шеф стручног штаба Владо Јагодић могао је видјети на које играче може озбиљно да рачуна у Премијер лиги.

Синоћ касно требало је да се Бањалучани врате кући гдје ће остати до четвртка када иду на другу фазу припрема коју ће обавити на словеначкој Рогли. До поласка у Словенију играчи ће имати слободно да се опораве од напора из Дрвара. То се првенствено односи на снаге из млађих категорија Борца које су по први пут осјетиле рад у А тиму. Сви они су покушали да се наметну Јагодићу да би их повео у на другу фазу припрема, а сам Јагодић већ неколико пута је нагласио да би волио да има барем 90 одсто комплетиран тим пред пут у Словенију мада је питање хоће ли се то десити. Има још доста непознаница у вези доласка, али и одласка појединих играча. На Градском стадиону још увијек чекају одлуку Мирослава Стевановића, али и Јоце Стокића, док ће покушати да ангажују још једног чувара мреже. Такође, још се чекају понуде за тројац Александар Субић, Тони Јовић и Срђан Бечелић који би могао да напустити Бањалуку. Доласци и одласци играча су још неизвјесни, али оно што је сигурно је да ће Борац у Словенији играти са Динамом из Москве. Иако се причало да ће се тај меч одгодити, ипак ће се играти са руском екипом 7. јула. Поред тог меча у другом дијелу припрема одиграће још три контролна меча. Било је најава да ће играти са Триглавом и Заријом, али опет је дошло до промјене ривала па ће тако "црвено-плави" одмјерити снаге са Зарицом Крањ 4. јула, затим ће играти против Хит Горице 11. Ривал за 14. јул још увијек није познат. Све зависи која ће се екипа у овом периоду наћи у Словенији.

Са Стокићем данас

Најбољем стријелцу Борца из прошле сезоне Јоци Стокићу на крају сезоне је истекао уговор са клубом и он је покушао да пронађе ангажман у иностранству. За сада још није нашао нови клуб тако да постоји шанса да остане у Бањалуци.

- Са Стокићем ћу разговарати данас. Након тог састанка знаћемо више о томе да ли можемо да рачунамо на њега и предстојеће сезоне - казао је директор Борца Роберт Зрилић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана