Друга четвртина кобна за Игокеу

Милан Зубовић
Друга четвртина кобна за Игокеу

Лакташи - Кошаркаши Игокее уписали су први пораз у Лиги 4 БиХ и то од највећег ривала за титулу првака Широког - 62:68.

Тако су Александровчани у трећем колу доигравања доживјели нови неуспјех у сударима са екипом из Херцеговине и то трећи у текућој сезони.

Лоше одиграна друга четвртина коштала је Александровчане побједе. За десет минута домаћи тим постигао је само девет поена док је примио 21. Тако су "игоси" закомпликовали своју ситуацију око осигурања првог мјеста на табели које доноси предност домаћег терена у плеј-офу. Александровчани сада морају да побиједе у свим утакмицама до краја и савладају Широки у гостима са више од шест поена разлике.

Тренер домаћег тима Влада Јовановић био је разочаран издањем својих изабраника који су само прије двије седмице побиједили Широкобријежане на свом терену.

- Дефинитивно ово је била најлошија утакмица коју смо одиграли ове сезоне. Започели смо меч са мало енергије и та ситуација која нас држи послије завршетка АБА лиге помало ме плашила што се показало тачним. Иако смо задржали већи дио тима, за разлику од њих који су драстично подмладили екипу, нисмо то искористили. Њихов садашњи тим нема ожиљке АБА лиге док смо ми освајањем шестог мјеста у регионалном такмичењу ушли као фаворити у ову Лигу. Наша жеља видјела се само у скок игри, али то је било недовољно да се побиједи млада растрчана екипа која је била жељна игре - изјавио је Јовановић.

У четвртом колу, које је на распореду 15. априла, састају се Младост - Широки и Спарс - Игокеа.

Лига 4 БиХ

1. Широки  3        3        0        232:193        6

2. Игокеа    3        2        1        208:162        5

3. Младост 3        1        2        188:237        4

4. Спарс     3        0        3        181:217        3

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана