Драшко Маџар, тренер одбојкашица БЛ волеја: Испунили смо циљеве, не жалимо за полуфиналом

Д. Ра.
Драшко Маџар, тренер одбојкашица БЛ волеја: Испунили смо циљеве, не жалимо за полуфиналом

Бањалука - Тренер одбојкашица БЛ волеја Драшко Маџар задовољан је резултатима своје екипе у првој сезони Премијер лиге и сматра да не треба жалити због испадања у четвртфиналу плеј-офа.

Иако су Бањалучанке биле дебитанткиње у друштву најбољих догурале су до четвртфинала, гдје их је након три меча поразила Кула Градачац. Мало је неодстајало да прођу даље, али нису успјеле издржати притисак.

- Генерално смо задовољни резутлатима и основни циљ, останак у лиги, пребацили смо уласком у плеј-оф. По резутлатима смо трећа екипа у Републици Српској, иза Јединства и Гацка, док смо могли и мало боље. Имали смо добијену уткмицу против Куле у реваншу, али не треба жалити јер су они сјајна екипа. Било би изненађење да смо их избацили, тако да не треба да будемо разочарани. Циљеве смо оставарили, дјевојкама честитам на цијелој сезони. Сада се полако припремамо за сљедећу, гдје кроз тренинге желимо кориговати неке недостатаке које нисмо могли радити у току првенства - казао је Маџар.

Нова сезона почиње тек у септембру, а прије тога Бањалучанке ће чекати и обавезе у Купу. БЛ волеј ће 2. и 3. маја учествовати на турниру у Новом Саду, гдје брани титулу освојену прошле године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана