Драган Јовић, ФК Борц: Не чуди ме прво мјесто

Д. П.
Драган Јовић, ФК Борц: Не чуди ме прво мјесто

Бањалука - С обзиром на то да смо веома касно почели са припремама, ових првих шест кола одиграли смо на високом нивоу и зато не треба да чуди што се налазимо на првој позицији.

Истакао је ово шеф стручног штаба Фудбалског клуба Борац Драган Јовић.

- Многи нису очекивали да можемо овако добро да стартујемо, али смо успјели да се издигнемо изнад свих недаћа. Оно што нам је ишло наруку је и чињеница да друге екипе нису биле на очекиваном нивоу и успјели смо да се нађемо на челу табеле. Клуб се диже на организационом нивоу, екипа ће послије ове паузе бити у још бољој форми, а надам се да ће то и даље пратити добри резултати - нагласио је Јовић.

Он је истакао да ће прва три кола послије паузе бити прави испит вриједности Бањалучана.

- Прво гостујемо код Вележа у Мостару, затим дочекујемо Зрињски, те путујемо на "Кошево", гдје играмо са Сарајевом. Вележ коначно има екипу за велику дјела, коју прати висок организациони ниво, Зрињски игра добро, а има и најдужу клупу у елити, док Сарајево жели ове сезоне да се дочепа титуле. То довољно показује како ће нам бити тешко у ова три меча - наставио је Јовић, који је додао да ће против Вележа екипа бити ослабљена, јер због три жута картона неће моћи играти фудбалер средине терена Владан Грујић.

У суботу ће на Градском стадиону "црвено-плави" одиграти пријатељски сусрет са чланом Јелен суперлиге Србије ОФК Београдом, а почетак сусрета заказан је за 18 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана