Допинг контрола изабрала чудан термин за Ђоковића

Agencije
Допинг контрола изабрала чудан термин за Ђоковића

Новак Ђоковић се након побједе на Аустралиан Опену суочио с допинг контролом, и то је било рађено око три часа ујутро, прије спавања.

Ђоковић је признао да је његово славље на Аустралијан опену у недјељу навече било ограничено због неколико медијских обавеза и бављења допинг контролом. Српска тениска икона корак је ближе свом крајњем циљу да заврши своју каријеру с највише Гренд слем наслова након што се изједначио с Рафаелом Надалом који има 22 наслова.

Ноле је био жива слика емоција одмах након што је освојио свој 10. наслов Аустралијан опена, срушивши се на под након што је пролио много суза са својом породицом на терену. Али све наде у славље непосредно након недјеље навече биле су прекинуте другим обавезама.

Упитан у понедјељак како је прошло његово славље, Ђоковић се насмијијао и рекао: "С медијима и с допинг контролом. У три ујутро сам се вратио у смјештај. Била је то дуга ноћ."

Потом је додао:

"Али велико олакшање након меча, завршетак турнира и цијело путовање овдје у Аустралију с побједом на Гренд слем турниру увијек је невјероватно задовољавајуће. Још нисам имао прилику славити онолико колико бих желио. Претпостављам да ће то доћи у Европи", објаснио је Србин, преноси "Еxпресс".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана