Долази „Vivia Run & More Weekend", бојиш се?

Г.С.
Долази „Vivia Run & More Weekend", бојиш се?

Све је спремно. Бањалука је поново у фокусу спортске јавности. „Vivia Run And More Weekend", од 2. до 4. јуна, шести пут окупља елитне тркаче и рекреативце. Али, то није све. Јединствен фестивалски концепт у Европи доноси велику експлозију забаве и боја за све генерације.

Старт и циљ свих трка је на платоу испред „Бањалучке арене". 

Уз централни М:tel RMC Бањалука Полумаратон (4. јун, недјеља), трчимо Имлек RMC 10к и G-Drive 5k Team Run. Са музичких пунктова дуж стазе долазе поздравни децибели и подршка вриједних волонтера. За полумаратонце мотив је и јединствен наградни фонд. Новчано награђујемо првих десет тркачица и исто толико тркача на 21 км. Специјалне награде спремне су и за најбржу Бањалучанку и најбржег Бајалучанина. У походу на лични рекорд (01:49:32) је и градоначелник Драшко Станивуковић. Уз NIKE мајицу и поклоне спонзора, сваки полумаратонац има и бесплатну котизацију за NEKTAR Color Fun Run и концерт енергичних Сплићана - The Beat Fleer (3. јун, субота).  Овогодишња медаља направљена је у облику шареног магнет - отварача за флашу најлуђе забаве.

За разлику од броја елитних тркача, број осталих учесника није лимитиран. Буди и ти дио тима који покреће!

Школарце и предшколце (3. јун, субота) чекају Intersport School Run и урнебесни Тropic Bambini Maraton. 

Дјеца узраста од 2 до 5 година трче у пратњи једног родитеља или старатеља, а дјеца узраста од 6 до 7 година у пратњи тренера волонтера. Све их на циљу чекају посебно дизајниране медаљице, мађионичар „Зоро" и кловн „Фазонко" са дружином. Tropic спрема и понеки слаткиш. А, кад су слаткиши ту, све је јуху-ху!

Трке у којима успјех не мјеримо сатом ове године окупљају рекордних  1 600 основаца и средњошколаца. Они ће се такмичити за лични и школски резултат. Тим који покреће, у сарадњи са Интерспортом, традиционално спрема поклоне изненађења, смијех, музику, нова познанства и бесплатне котизације за NEKTAR Color Fun Run.

Трећи јунски дан у Бањалуци (субота) неизоставно испуњавамо и свим бојама забаве у оквиру NEKTAR Color Fun Run.  Налуђи партy почиње уз музику, фаце паинтинг и конфете на платоу „Бањалучке арене". Смијехом, плесом, музиком и органским бојама у праху затим шарамо једни друге на стази, и тако до циља. А, циљ је концерт енергичних сплитских хип-хопера Тhe Beat Fleet, на мјесту са којег смо кренули. Бесплатан је за све Бањалучане и госте. Шта ћемо ако буде киша? Бојимо и кишу! Не вјерујте на ријеч. Провјерите!

Пријаве су још отворене!

Уз сваку пријаву могуће је донирати 2 КМ,  у оквиру хуманитарне кампање „За љепше боје дјетињства - Подржи Плави телефон!", покренуте у сарадњи са УГ „Нова генерација". Тркачи имају прилику и да продају своје километре и новац донирају за подршку жртвама свих облика насиља, а посебно дјеци и младима.

Подржали су нас...

"Vivia Run&More Weekend" подржали су предсједник Републике Српске, Министарство породице, омладине и спорта РС, Министарство просвјете и културе РС, Град Бањалука, компанија М:tel, Имлек, G-Drive, NIKE, Sport Time Balkans, Нектар, Интерспорт, Tropic/Мој Маркет, Гума М, MyBook, Metromedia Group и Олимпијски комитет БиХ.

Генерални медијски покровитељ је Радио - телевизија Републике Српске. Медијски партнери су БХРТ, АТВ, Н1, К3, ЕЛТА ТВ, Дневни аваз, Независне новине, Глас Српске, Бука, Бањалука.нет, 24седам, Лола, Дневни лист, БЛинк, Српска Инфо, Hard Rock radio, Уно радио, Контакт радио, А радио, НЕС радио, Моје трчање и Трчање РС.

 

 

Run and More Community

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана