Доктор Четојевић: Ђоковић је суперздрав

Срна
Доктор Четојевић: Ђоковић је суперздрав

ЛИМАСОЛ - Доктор Игор Четојевић, кога сматрају заслужним за тениске успјехе Новака Ђоковића, критиково је данас Аустралију јер је два пута поништила визу српском спортисти и привела га из техничких разлога у вези са ковидом, истакавши да је тенисер "суперздрав".

"Апсурдно је да неко ко има оптимално здравље буде пријетња по здравље јавности", рекао је агенцији АФП Четојевић, Србин из БиХ који живи на Кипру.


Четојевић је истакао да је однос према невакцинисаном Србину непоштен, те упитао како један суперздрав момак може да буде пријетња по "Аустралијан опен", нагласишви да је све то политика.

На питање да ли би Ђоковићеве физичке способности биле нарушене уколико би се вакцинисао против вируса корона, Четојевић је одговорио: "Дефинитивно."

Он је рекао да ових дана виђа обичне људе који су пратили препоруке и вакцинисали се, а сада имају озбиљне здравствене проблеме.

Четојевић је рекао да Ђоковић поштује самог себе и да је паметна особа која учи из својих грешака, али и из добрих избора које прави. "Када ме је срео прије 10 година, живот му се промијенио", закључио је Четојевић, који је годину дана пратио Ђоковића на турнирима до 2011. године, када је први пут освојио Вимблдон и постао свјетски број један.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана