Димић и Маравић за одбрану круне Игокее

Милан Зубовић
Димић и Маравић за одбрану круне Игокее

Бањалука - Милош Димић и Никола Маравић постали су јуче нови чланови Игокее.

Њих двојица ће помоћи остатку екипе у искушењима за Лигу 6 БиХ у којој Александровчани бране двоструку узастопну титулу. Димић је рођен 1989. године, игра на позицији бека и ове сезоне био је члан Вршца, док је каријеру започео у ФМП-у из Железника 2009. године и био члан екипе која је промијенила име у Раднички ФМП. Најбоље партије пружао је 2012. године када је постао најкориснији играч Суперлиге Србије да би у децембру исте године прешао у Раднички из Крагујевца гдје се задржао двије године. Са универзитетском репрезентацијом Србије освојио је злато 2011. и бронзу 2013, а уједно има и сребро са Медитеранских игара 2013. године. Са актуелним прваком БиХ потписао је уговор до краја идуће сезоне.

За разлику од њега, Маравић се договорио о сарадњи до краја текуће сезоне, а у Игокеу је стигао из чачанског Борца. Као и Димић, рођен је 1989. године и игра на позицији центра (висок 210 цм), а прије Борца наступао је за Атлас, Мегу и Вршац. Требало би да буде од велике помоћи Душку Бунићу који је једина "петица" у редовима актуелног шампиона БиХ. Тако су Александровчани посљедњег дана прелазног рока комплетирали тим за Лигу 6, а у првом колу, које је на распореду сутра, угостиће Леотар из Требиња (19 часова). Утакмице домаћег првенства Игокеа ће играти у Лакташима. Осим њих, у првом колу снаге ће још одмјерити Слобода - Спарс, Зрињски - Широки.

Састав екипе

Осим на Димића и Маравића, тренер Игокее Жељко Лукајић још може рачунати на Миленка Предића, Брејдија Хеслипа, Бранка Јоровића, Драшка Кнежевића, Ђорђа Милошевића, Марка Чакаревића, Александра Радукића, Ђорђа Дреновца, Душка Бунића, Душана Катнића и Џонатона Џонса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана